De cursussen met * zijn onder meer ook te volgen in het Arabisch, Oekraïns, Russisch en Pools. Neem contact op voor andere talen en meer informatie.
Bekijk hier ons hele trainingsaanbod!

VCA BASIS

Inclusief examen

€ 210,00

btw vrij

VCA VOL

Inclusief examen

€ 220,00

btw vrij

VCA 5-daagse

Inclusief examen

€ 620,00

btw vrij

VCA Arabisch

Inclusief examen

€ 504,00

btw vrij

VCA Oekraïens

Inclusief examen

€ 313,00

btw vrij

VCA Russisch

Inclusief examen

€ 313,00

btw vrij

Meerdere keren per week VCA Basis, VCA-VOL, VCU-VIL in Arabisch, Oekraïens, Russisch, Engels, Pools, Spaans, Portugees Grieks, Turks, Roemeens, Hongaars, Bulgaars en meer!

Bedrijven waarderen ons met een 9,4!

0%
SLAGINGSPERCENTAGE VCA-EXAMEN

Cursisten waarderen ons met een 9,1!

TRAININGEN VOOR PARTICULIEREN EN BEDRIJVEN

Gemeenten en UWV

ZPITS heeft ruime ervaring met het opleiden van mensen die vanuit een uitkering op weg geholpen worden naar een baan. Door onze zorgvuldige intake en jarenlange ervaring vergroten wij de succesvolle terugkeer van cursisten op de arbeidsmarkt.

Werkzoekenden

ZPITS biedt diverse opleidingen met baangarantie! Vergroot jouw kansen op de arbeidsmarkt door middel van persoonlijke training of professionele scholing. Al onze opleidingen zijn afgestemd op de behoeften van het bedrijfsleven. Werkgevers waarderen onze aanpak, zo is in de praktijk gebleken.

Bedrijven

ZPITS staat op het gebied van trainingen en opleidingen voor uw werknemers voor een persoonlijke aanpak die leidt tot hoge slagingspercentages. ZPITS helpt tevens met het zoeken naar medewerkers in diverse branches.

Trainingen

Bij ZPITS vinden we motivatie belangrijker dan je leeftijd of achtergrond. Wie blijft bijleren tijdens zijn carriëre is beter en langer inzetbaar op de arbeidsmarkt. Als nieuwkomer in Nederland is scholing zelfs een voorwaarde om een kans te maken op de Nederlandse arbeidsmarkt. Ontdek onze mogelijkheden!

ZPITS maakt werk van scholing en training

Zippora Porcelijn Instituut voor Training en Scholing (ZPITS) verbindt bedrijven en werknemers. We zijn er trots op dat we dankzij onze persoonlijke aanpak verschillende mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt een opleiding hebben kunnen aanbieden, die heeft geleid tot een vaste baan. De combinatie van werken en leren is daarbij essentieel. ‘Wij zijn erg streng aan de poort’, zegt Zippora Porcelijn. ‘Wij willen motivatie zien en een eerlijk verhaal horen. Alleen dan is er een basis voor verdere samenwerking.’

Enkele statistieken

0
Cursisten
0
Banen
0
Opleidingen
0
Bedrijven