ZPITS Flex

 • ZPITS Flex

  ZPITS introduceert ZPITS Flex!ZPITS-Flex

  Rotterdam, 12 november 2015

  Beste ZPITS-relatie,

  ZPITS verbindt werknemers en bedrijven al jaren. Met onze opleidingen en omscholing begeleiden we gemotiveerde kandidaten met een grote afstand tot de arbeidsmarkt naar een baan. ZPITS Flex gaat een stap verder. We helpen u niet alleen met het omscholen of opleiden van werknemers, maar maken ook de werving en selectie van kandidaten makkelijker. Zo kunnen mensen snel en onder gunstige omstandigheden bij u aan de slag; in dienstverband, via het uitzendbureau of payroll. Tot slot zorgen we dat uw bedrijf goed voorbereid is op nieuwe wetgeving rondom arbeidsparticipatie. Wat we ook voor u doen: ZPITS Flex biedt altijd persoonlijke service op maat.

   

  ZPITS Flex in het kort

  ZPITS Flex is uw partner voor het opstellen, uitvoeren en begeleiden van een gedegen beleid rondom werknemers. Dit doen we door:

  · Werving en selectie van werknemers en uitzendkrachten

  · Professionele bemiddeling naar werk

  · Dienstverlening rondom nieuwe wetgeving zoals de Participatiewet en SROI (Social Return On Investment)

   

  Hoe helpen we u?

  De overheid wil meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk hebben. Bedrijven zijn hierbij een belangrijke schakel, maar dat gaat niet vanzelf. ZPITS Flex helpt u graag. Dat doen we met opleidingen en omscholing, werving en selectie en afspraken met uitzendbureaus en payroll-bedrijven. Via onze bemiddeling krijgt u eenvoudig toegang tot goed opgeleide werknemers. Dit is extra belangrijk als u door nieuwe wetgeving binnenkort een verplicht aantal mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt in dienst moet hebben. Ook afspraken over SROI bij aanbestedingen zijn inmiddels standaard en vragen een effectieve aanpak. ZPITS Flex heeft de kennis, ervaring en het netwerk om te zorgen dat uw bedrijf maximaal van deze nieuwe mogelijkheden profiteert. Zo versterken we samen uw bedrijfsvoering én uw maatschappelijke betrokkenheid.

   

  Het ZPITS Flex aanbod

  ZPITS Flex ondersteunt uw bedrijf op maat met:

  · Professionele begeleiding bij het in kaart brengen van de mogelijkheden om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst te nemen.

  · Opleidingen op maat voor nieuwe en bestaande werknemers, inclusief inzicht in de geldende subsidieregelingen.

  · Werving en selectie van geschikte werknemers vanuit het doelgroepenregister op basis van uitgebreide ervaring met matchen en opleiden.

  · Bemiddeling via een netwerk van uitzendbureaus en payroll-bedrijven voor grotere flexibiliteit.

  · Ondersteuning bij invulling van duurzame SROI voor aanbestedingen en projecten. Onze professionele aanpak vergroot de kans op het winnen van aanbestedingen en vereenvoudigt werving van opgeleide werknemers.

  · Complete en gedetailleerde rapportages van activiteiten voor maximale transparantie van alle inspanningen voor de geldende en toekomstige wet- en regelgeving.

  Als u vragen heeft over het aanbod van ZPITS Flex of meer informatie wilt, nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen. Wij maken graag een afspraak.

  Graag tot ziens,

  ZPITS BV

  ZPITS Flex

  Comments are closed.