Werkgevers

 

ZPITS begeleidt u bij het opleiden en trainen van uw medewerkers. Zo blijft kennis up to date of krijgen uw medewerkers de kans om hun kennis te verbreden of te verdiepen. De trainingen worden altijd gegeven door ervaren docenten en aan het eind krijgen cursisten een erkend diploma.

 

Medewerkers kunnen individueel aangemeld worden, maar u kunt ook meerdere medewerkers tegelijk aanmelden. Of u kunt een training op maat samen laten stellen die aansluit op uw branche, werkveld of type cursisten (bijvoorbeeld laaggeletterden).

 

ZPITS Trainingen is flexibel en zorgt voor maatwerk met oog voor uw wensen. De trainingen worden veelal gegeven op onze eigen locatie, maar ook incompany-trainingen of trainingen op een externe locatie in uw directe omgeving zijn mogelijk.

 

Bent u juist op zoek naar nieuwe medewerkers om u team verder uit te breiden? Via ZPITS Flex helpen we u graag aan nieuw personeel.

 

Meer informatie

Heeft u interesse in een van onze opleidingen of trainingen? Laat dan uw contactgegevens achter, we nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om de details persoonlijk met u te bespreken.