Opleidingen

Door scholing of training krijg je niet alleen de gelegenheid om je vaardigheden te verbeteren, maar vergroot je ook je kans om bij een werkgever aan de slag te gaan! In Nederland is scholing een onmisbare sleutel tot het betreden en behouden van een baan in de arbeidsmarkt. Het bezitten van relevante kennis en bekwaamheden opent deuren naar diverse carrièremogelijkheden en vergroot je concurrentiepositie.

Bij ZPITS hebben wij een ruim aanbod aan trainingen waar je uit kan kiezen. Of je nu je huidige vaardigheden wilt aanscherpen, een nieuw vakgebied wilt verkennen of je wilt voorbereiden op een specifieke functie, onze diverse trainingen geven je de mogelijkheid om jezelf te onderscheiden op de arbeidsmarkt en je carrière naar nieuwe hoogten te tillen.

Opleiding met baangarantie

Ook hebben wij opleidingen waarbij je gegarandeerd een baan krijgt. Dus je kunt met een gerust hart starten met je opleiding, wetende dat er al een baan op je staat te wachten zodra je training is afgerond. Een extra zekerheid voordat je aan de opleiding begint!