ZPITS levert maatwerk

ZPITS biedt bedrijven specifieke trainingen en mbo-gekwalificeerde opleidingen met een landelijk erkend diploma. Onze persoonlijke aanpak leidt tot hoge slagingspercentages, ook bij mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. De combinatie van werken en leren is daarbij essentieel.

Mbo-gekwalificeerde opleidingen

Wij sluiten onze mbo-gekwalificeerde opleidingen aan op de wensen van uw bedrijf. U vergroot hierdoor de vaardigheden en doorgroeimogelijkheden van uw werknemers waardoor zij waardevol voor uw organisatie blijven. Ook voor specifieke, laagdrempelige trainingen kunt u bij ZPITS terecht, van Bedrijfshulpverlening en Basisveiligheid VCA tot Veilig werken met de heftruck. Cursisten kunnen vrijwel elke maand starten met een opleiding.

Nieuwe medewerkers

Bent u op zoek naar personeel, bijvoorbeeld in de asbest of logistiek? Dan helpt ZPITS u graag verder. Dankzij een strenge intake en een uitgebreide motivatietest bent u verzekerd van medewerkers die erop gebrand zijn om zich waar te maken op de arbeidsmarkt. Al onze cursisten volgen een uitgebreide training in sociale vaardigheden die vereist zijn op de werkvloer en krijgen intensieve persoonlijke begeleiding.

Financieel voordeel

Uw bedrijf kan wellicht gebruik maken van de Subsidieregeling Praktijkleren. Op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland kunt u zien of u hiervoor in aanmerking komt. Klik hier voor meer informatie.

Meer weten?

Zippora Porcelijn bespreekt graag vrijblijvend de mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie.
Telefoon: 010 437 27 00
E-mail: info@zpits.nl

‘Het belang van de klant, de vraaggerichte aanpak, staat bij ZPITS voorop’ Charles van Teeseling, directeur re-integratie- en detacheringsbedrijf BV AanBouw
‘Cursisten leren bij ZPITS om vanuit een breder perspectief naar de eigen organisatie te kijken. We werken gericht aan speerpunten die binnen hun bedrijf actueel zijn’ Zippora Porcelijn, directeur en eigenaar ZPITS