ZPITS ontwikkelt opleidingstrajecten voor zowel particulieren als bedrijven. Door middel van bij-/omscholing en trainingen kunnen werknemers hun kansen op de arbeidsmarkt vergroten. Of je nu op zoek bent naar een opfriscursus om je kennis weer bij te spijkeren of een volledige opleiding met baangarantie. ZPITS biedt diverse opleidingsmogelijkheden. Ben jij gemotiveerd om een opleiding te doen en nieuwe kansen te pakken? Schrijf je dan in voor een van onze trainingen.

ZPITS biedt ook op maat gemaakte opleidingstrajecten en incompany trainingen aan:

  • Voor zowel particulieren als bedrijven;
  • Met persoonlijke begeleiding;
  • Lessen in kleine groepen voor optimale interactie;
  • Een hoog slagingspercentage;
  • Opleidingen met mogelijkheden voor baangarantie;
  • Jarenlange ervaring met bij- en omscholing en herplaatsingstrajecten.

ZPITS maakt werk van scholing en training

Het Zippora Porcelijn Instituut voor Training en Scholing (ZPITS) brengt bedrijven en werknemers samen. We zijn er trots op dat we, dankzij onze persoonlijke aanpak, diverse mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt een opleiding hebben kunnen aanbieden die uiteindelijk resulteerde in een vaste baan. De combinatie van werk en studie is hierbij van essentieel belang. ‘Wij zijn erg streng aan de poort’, zegt Zippora Porcelijn. ‘Wij willen motivatie zien en een eerlijk verhaal horen. Alleen dan is er een basis voor verdere samenwerking.’ ZPITS is een maatschappelijk verantwoorde onderneming (MVO) die zich uitstekend inzet om mensen zonder werk verder te helpen via opleidingen en trainingen.

ZPITS levert maatwerk. Onze trainingen en opleidingen zijn ontworpen om perfect aan te sluiten op de specifieke bedrijfssituaties en zijn afgestemd op de individuele wensen en behoeften van de opdrachtgever. We beschikken over een groot netwerk waardoor we ook als verbindende factor van waarde zijn.

ZPITS werd opgericht in 2010 en is inmiddels landelijk actief. Onder meer Koning & Hartman en KPMG maken deel uit van ons klantenbestand. Tevens is ZPITS CRKBO geaccrediteerd*.

*Inschrijving in het CRKBO-register is een vereiste voor alle aanbieders van (korte) beroepsopleidingen die in aanmerking willen komen voor BTW-vrijstelling beroepsonderwijs.

Nieuwe wetgeving

Er wordt momenteel hard gewerkt aan nieuwe wetgeving om de arbeidsparticipatie te verbeteren. Hierdoor krijgen bedrijven veel op zich af. Zo wordt het binnenkort verplicht een aantal mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt in dienst te nemen. Ook afspraken over SROI (Social Return On Investment) bij aanbestedingen zijn inmiddels standaard en vragen een structurele aanpak. ZPITS Flex heeft de kennis, ervaring en het netwerk om te zorgen dat jouw bedrijf maximaal van deze nieuwe ontwikkelingen profiteert. Zo versterken we samen je bedrijfsvoering en je maatschappelijke betrokkenheid.

Lees meer over ons team.

Klachtenprocedure

Privacyreglement

Algemene voorwaarden

NRTO Algemene voorwaarden

NRTO Gedragscode