Doel van de opleiding

Het doel van onze opleidingen is om werknemers bewust te maken van de risico’s op de werkvloer en hen de kennis en vaardigheden te bieden die nodig zijn om veilig te werken. Deze kennis en vaardigheden zijn vooral relevant voor de bouw- en aannemerssector, maar ze kunnen ook nuttig zijn binnen andere sectoren waar risicovolle werkzaamheden worden uitgevoerd.

Het behalen van een diploma of certificaat toont aan dat een werknemer niet alleen de theorie kent, maar ook in staat is om deze in de praktijk toe te passen. Dit resulteert in een betere preventie van ongevallen en een vakkundige uitvoering van taken volgens de vereisten.

Trainingen

Het volgen van een opleiding of training is belangrijk, want met het juiste diploma maak je meer kans op de arbeidsmarkt. Bij ZPITS bieden wij verschillende opleidingen en trainingstrajecten aan, variërend van opfriscursussen tot omscholingstrajecten. Sommige opleidingen zijn gecombineerd met een baangarantie: je volgt de opleiding en na het behalen van je diploma zorgen wij dat je meteen op gesprek kunt bij een werkgever voor een baan.

Bij ZPITS worden al onze trainingen gegeven in kleine groepjes, waarbij elke cursist de nodige aandacht krijgt. Onze ervaren docenten zorgen voor een unieke leerervaring en met onze toewijding begeleiden we jou naar jouw doelen!

Voor bedrijven stelt ZPITS trainingen op maat samen. Bij ons is het niet mogelijk om een E-learning traject te volgen, al onze trainingen bevinden zich op locatie in ons klaslokaal. Indien gewenst kunnen die training incompany of op een externe locatie worden gegeven.

Laat je gegevens achter op het formulier (onderaan de training), wij nemen dan zo snel mogelijk contact op.