Doel van de opleiding

Het doel van onze opleidingen is om werknemers bewust te maken van de risico’s op de werkvloer en hen de kennis en vaardigheden te bieden die nodig zijn om veilig te werken. Het is specifiek gericht is op de bouw- en aannemerssector, maar het kan ook van toepassing zijn op andere sectoren waar risicovolle werkzaamheden worden uitgevoerd.
Het behalen van een diploma/certificaat toont aan dat een werknemer de theorie kent, het geleerde in de praktijk kan brengen met als gevolg het voorkomen/verminderen van ongevallen en bovenal het werk volgens de eisen/werkzaamheden uit kan voeren.

Trainingen

Het volgen van een opleiding of training is belangrijk, want met het juiste diploma maak je meer kans op de arbeidsmarkt. ZPITS biedt verschillende opleidingen en trainingstrajecten aan; van opfriscursus tot omscholingstraject. Sommige opleidingen zijn gecombineerd met een baangarantie: je volgt de opleiding en na het behalen van je diploma zorgen wij dat je meteen op gesprek kunt bij een werkgever voor een baan.

Voor bedrijven stelt ZPITS trainingen op maat samen. Indien gewenst kunnen die training incompany of op een externe locatie worden gegeven.

Laat je gegevens achter op het formulier (onderaan de training), wij nemen dan zo snel mogelijk contact op.