Ons Team

Zippora Porcelijn

Oprichter en directeur ZPITS


Al jaren kom ik door mijn werk in aanraking met mensen die het niet makkelijk hebben of hebben gehad. Voor die mensen is het vaak lastig om aan een baan te komen. In januari 2010 heb ik ZPITS opgericht, met als doel: mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk helpen. Samen met een vast team docenten verzorgen wij trainingen en opleidingen op maat, waarbij we ons onderscheiden door een persoonlijke aanpak. Met een landelijk erkend diploma hebben zij immers een veel grotere kans op werk.’


Motto: ‘Je hoeft niet alles alleen te doen’

Bea van Huizen

Officemanager


‘Als officemanager bij Bureau Streefkerk word ik regelmatig ingezet op interim opdrachten, als directiesecretaresse, medewerkster P&O, salarisadministrateur of officemanager. Ik vind het leuk mijn steentje bij te dragen om mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt te begeleiden richting betaald werk.


Motto: 'Iedereen heeft recht op een mooie toekomst' 

Luchien de Bruijn

Backoffice medewerker


‘Het is erg leuk om in een klein team te werken en veel verschillende werkzaamheden te verrichten. Bij ZPITS is er veel aandacht voor je waardoor je veel leert. Dit is erg fijn omdat ik dit naast mijn HBO-studie doe. Verder is er een fijne sfeer die er voor zorgt dat je jezelf altijd op je gemak voelt. 


Motto: 'Werken kan leuk zijn!'