Wat is VCA

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Bedrijven zijn tegenwoordig steeds vaker verplicht om te werken volgens bepaalde veiligheidseisen van hun opdrachtgevers (zoals overheid of semi-overheid) of moeten voldoen aan veiligheidsrichtlijnen binnen hun branche. Dat geldt voor bedrijfsprocessen, maar ook voor de certificering van medewerkers. Met het diploma Basisveiligheid VCA op zak zijn medewerkers op de hoogte van gevaren op de werkvloer en leren ze risico’s in te schatten en gevaarlijke situaties te voorkomen. Ze werken veiliger en weten ze hoe ze moeten handelen bij calamiteiten. Deze training Basisveiligheid is speciaal bedoeld voor medewerkers van bijvoorbeeld bedrijven in de bouw, civiele techniek, chemie, logistiek en elektrotechniek etc.

VCA richt zich op bedrijven en organisaties die de eigen veiligheid en die van hun medewerkers op een effectieve manier willen verbeteren.
Wij organiseren trainingen op het gebied van veiligheid in diverse talen, zoals Nederlands, Engels, Duits, Frans, Arabisch, Grieks, Pools, Slowaaks, Tsjechisch, Grieks, Litouws, Roemeens, Hongaars, Turks, Spaans, Portugees, Italiaans, Bulgaars, Eritrees en Russisch.

VCA VOL is uitsluitend in het Nederlands, Engels, Duits en Frans

VIL VCU alleen in het Nederlands en Engels.

VCA

VCA

Lees verder

VCA VOL

VCA VOL

Lees verder

VIL VCU

VIL VCU

Lees verder