ZPITS ontwikkelt opleidingstrajecten voor particulieren en voor bedrijven. Door bij-/omscholing en trainingen kun jij je kansen als werknemer op de arbeidsmarkt vergroten. Of doe een opfriscursus zodat je je kennis weer helemaal paraat hebt. ZPITS biedt diverse opleidingsmogelijkheden, waarvan sommige met baangarantie. Ben jij gemotiveerd om een opleiding te doen en nieuwe kansen te pakken? Schrijf je dan in voor een van onze trainingen.

ZPITS geeft ook opleidingstrajecten op maat en incompany trainingen.

• Opleidingstrajecten op maat
• Voor particulieren en bedrijven
• Persoonlijke begeleiding
• Lessen in kleine groepen
• Hoog slagingspercentage
• Sommige opleidingen met baangarantie
• Jarenlange ervaring met bij- en omscholing en herplaatsingstrajecten

ZPITS maakt werk van scholing en training

Zippora Porcelijn Instituut voor Training en Scholing (ZPITS) verbindt bedrijven en werknemers. We zijn er trots op dat we dankzij onze persoonlijke aanpak verschillende mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt een opleiding hebben kunnen aanbieden, die heeft geleid tot een baan. De combinatie van werken en leren is daarbij essentieel. ‘We zijn erg streng aan de poort’, zegt Zippora Porcelijn. ‘We willen motivatie zien en een eerlijk verhaal horen. Alleen dan is er een basis voor verdere samenwerking.’

ZPITS levert maatwerk. Onze trainingen en opleidingen sluiten aan op specifieke bedrijfssituaties en zijn afgestemd op de individuele wensen en behoeften van de opdrachtgever. We beschikken over een groot netwerk waardoor we ook als verbindende factor van waarde zijn.

ZPITS werd opgericht in 2010 en is inmiddels landelijk actief. Onder meer Koning & Hartman en KPMG maken deel uit van ons klantenbestand. Tevens is ZPITS CRKBO geaccrediteerd*.

*Inschrijving in het CRKBO-register is een vereiste voor alle aanbieders van (korte) beroepsopleidingen die in aanmerking willen komen voor BTW-vrijstelling beroepsonderwijs.

Nieuwe wetgeving

Er wordt momenteel hard gewerkt aan nieuwe wetgeving om de arbeidsparticipatie te verbeteren. Hierdoor krijgen bedrijven veel op zich af. Zo wordt het binnenkort verplicht een aantal mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt in dienst te nemen. Ook afspraken over SROI (Social Return On Investment) bij aanbestedingen zijn inmiddels standaard en vragen een structurele aanpak. ZPITS Flex heeft de kennis, ervaring en het netwerk om te zorgen dat uw bedrijf maximaal van deze nieuwe ontwikkelingen profiteert. Zo versterken we samen uw bedrijfsvoering én uw maatschappelijke betrokkenheid.

Lees meer over ons team.

Klachtenprocedure

Privacyreglement

https://www.nrto.nl/kwaliteit/algemene-voorwaarden/

https://www.nrto.nl/kwaliteit/gedragscode/